Siirry sisältöön

Ilmoittaudu valmennukseen 24.5.2022 klo 13–15: Kunta-järjestöyhteistyön näkyväksi tekeminen

Ihmiset pöydän ääressä kahvilla.
Tervetuloa kaikki kuntien hyte-toiminnassa työskentelevät ja kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet keskustelemaan siitä, miten kunta-järjestöyhteistyötä tehdään näkyväksi? Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Yhdessä osallisuutta -valmennus

Tiistaina 24.5.2022 klo 13–15 teemana kunta-järjestöyhteistyön näkyväksi tekeminen (webinaari)

Valmennuksessa tarkastellaan sitä, kuinka järjestötyö saadaan näkyväksi kunnissa.

Tarkastelun perustana on, mikä on hyvinvointikertomuksen tarkoitus, kuinka järjestötyö näkyy kuntien hyvinvointikertomuksissa ja kuinka sen pitäisi näkyä.

Valmennuksessa syvennytään myös siihen, kuinka järjestöissä tehtyä työtä on arvioitu, mitä indikaattoreita on käytetty ja onko järjestötyön vaikutuksia saatu näkyväksi.

Tämän lisäksi tarkastellaan sitä, kuinka hyvinvointikertomus tulisi huomioida kunnan talousarvioita suunniteltaessa.

Tervetuloa kaikki kuntien hyte-toiminnassa työskentelevät ja kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet!

Valmennusta vetää Diakin asiantuntija Marina Steffansson.

Ilmoittaudu mukaan tämä linkin kautta. 

Teams-linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin 23.5.


Tietoa Yhdessä osallisuutta -hankkeesta:

Yhdessä osallisuutta -hanke edistää yksinäisten, koronan kolhimien tai muuten elämässä eksyneiden ihmisten hyvinvointia kouluttamalla Pohjois-Pohjanmaan kunta- ja järjestötoimijoita osallisuustyöstä.

Arvioinnin perusteella hanke tarjoaa kuntatoimijoille ja järjestöille oikeat työkalut ja parhaimmat toimintamallit kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Hanketoiminta vahvistaa järjestöjen ja kuntien osaamista, selkeyttää toimijoiden rooleja ja tuottaa tavoitteellisempaa paikallista yhteistyötä.

Hankkeen tuloksena heikoimmassa asemassa olevien kuntalaisten osallisuus vahvistuu ja palvelujen laatu paranee. Hankeyhteisössä pilottikuntina ovat Nivala, Raahe, Haapavesi, Utajärvi, Reisjärvi ja Sievi.